ru | ro | en
Compass

Serviciile populare

Degivrarea jgheaburilor si burlanelor, scarilor, trotuarelor, teraselor, rampelor


Instalarea cablului de incalzire pentru topirea ghetii si zapezii: in jgheaburi si burlane, scari si trotuare, intrari in garaj, rampe si terase va va oferi securitate si confort pentru a preveni acumularea blocurilor de gheata pe marginile acoperisului si formarea ghetii si zapezii pe trotuare, terase, scari.

mai mult..

Amenajarea si intretinerea acoperisurilor din sindrila si materiale bituminoase

Unul din cele mai importante elementele a cladirii este acoperisul, de la calitatea stratului de acoperamant depinde in mod direct fiabilitatea intregii structuri, deaceea folosirea materialelor calitative la amenajarea lui va da posibilitatea sa uitati de toate grijile de intretinere pe o perioada lunga de timp.

mai mult..

Montarea si constructia acoperisurilor cu pante

Acoperisul este elementul constructiv carei nchide constructia la partea superioara. Rolul functional al acoperisului este: Inchiderea cladirii la partea superioara; Protejarea mediul interior de variatiile de temperatura, umiditate, ploaie, zgomot etc.; Rol de rezistenta , preia incarcarile ce ii revin. In componenta oricarui tip de acoperis cu pante se disting urmatoarele parti importante: structura de rezistenta; învelitoarea; elemente accesorii legate de colectarea si îndepartarea apelor.

mai mult..

Liderii vinzarilor

Incalzire in pardoseala - covorase universale

Sistemele de incalzire in pardosea sunt ideale pentru orice tip de suprafata. Garantia producatorului il constituie 10 ani, iar termenul real de exploatare - 40-50 de ani.

 

mai mult..

Degivrare - cabluri pentru topirea ghetii si zapezii

Sistemele pentru degivrare pot fi folosite pentru:

  • topirea zapezii si ghetii a suprafetelor exterioare (scari, intrari in curti, garaje, trotuare, platouri industriale, sistemele de scurgere si evacuare a apelor si drenaj samd.);
  • evitarea inghetului sistemelor de alimentare cu apa potabila sau canalizare;
  • evitarea inghetarii solului sub camerele frigorifice;

mai mult..

Membrane bituminoase

Membranele bituminoase polimerice reprezinta o etapa actuala in dezvoltarea materialelor hidroizolante.

mai mult..

Ultimele proiecte

Instalarea sistemului de topire a ghetii, deszapezire si incalzire

galerie foto

mai mult..

Acasa

Compass SRL

COMPASS S.R.L. a fost fondata in aprilie 1992. Domeniul principal de activitate consta in introducerea pe piata interna a tehnologiilor avansate in materialele de constructii. Concentrandu-ne pe materiale de inalta calitate din Europa de Vest, avem contacte directe si contracte de cooperare tehnica cu liderii producatorilor europeni, ce ne ofera posibilitatea garantarii calitatii inalte a produselor oferite de noi la un pret rezonabil.

Incalzire prin cablu, covorase de incalzire in pardosea

Compass ofera o gama larga de solutii pentru incalzirea spatiilor interne si externe, precum si sistemelor de topire a ghetii si zapezii pentru acoperisuri, jgheaburi si burlane, trotuare, intrari in curti, scari, rampe si terase prin intermediul cablurilor si covoraselor electrice de incalzire.

Sindrila bituminoasa

Domeniul principal de activitate al companiei Compass, este integrarea si lucrul cu materiale de calitate care indeplinesc toate standardele europene. Cum a aratat timpul, instalarea sindrilei bituminoase in amenajarea acoperisurilor cu pante, ramane a fi unda din cele mai eficace materiale de hidroizolare si amenajare a acoperamantului, oferindune fiabilitate si calitate la pret rezonabil, cu proprietati si caracteristici ridicate.

Izolarea termica, acustica

Propunem o gama larga de materiale destinate izolarii termice si acustice a peretilor, podelelor, mansardelor, si acoperisurilor. In zilele noastre problema izolarii termice calitative este destul de actuala tinand cont de preturile pentru energie vesnic in crestere, deaceea solutionarea problemei pierderilor caldurii ne-ar scuti de pina la -50-60% din costurile de intretinere a intregului bloc, iar in plus acest fapt ne da posibilitatea mentinerii confortului si climatului favorabil in interiorul incaperii.

Sisteme pluviale

Propunem sisteme pluviale si de drenaj. Expertii nostri vor calcula sistemul de scurgere pentru casa dumneavoastra in timp rezonabil. Deasemenea veti primi o consultatie calificata cu privire la tipul de sistem, numarul si amplasarea de conducte de scurgere, care combina cerintele noastre tehnice si gusturi estetice ale Dumneavoastra.